Decoratie door Schildersbedrijf De Groot
Decoratie

Decoratief Schilderwerk

U kunt uw huis binnen prachtig mooi maken met decoratief schilderwerk. Een babykamer of kinderkamer is bij uitstek geschikt om de fantasie de vrije loop te laten. Natuurlijk zijn er ook voor de andere ruimten in het huis veel mogelijkheden om een persoonlijke noot toe te voegen aan uw woning. Een stijlvolle fries in de woonkamer bijvoorbeeld, of een gezellig lavendelveld als achterwand in de eetkeuken. Een toilet kan ruimtelijker worden door gebruik van glas als wandbekleding en de badkamer wordt zeer bijzonder door een wand (gedeeltelijk) te laten bekleden met rotssteen. Ook muur~ en plafondschilderingen en gebruik van alternatieve materialen zijn fantastische middelen om elke ruimte een eigentijds en persoonlijk karakter te geven.

Ik heb de opleiding tot autonoom schilder gedaan aan de kunstacademie Minerva te Groningen. Het is geweldig om de kunstzinnigheid te combineren met het huisschildersvak. Ik wil u niet alleen helpen om uw ideeŽn uit te voeren maar ook om te fantaseren. Omdat het niet gemakkelijk is om te zien wat iemand in gedachten heeft maak ik na ons gesprek een schetsvoorstel.

Bent u geÔnteresseerd? Maak dan een afspraak. Samen inventariseren we dan uw wensen en bekijken we wat de mogelijkheden zijn binnen het budget wat u beschikbaar stelt. Decoratiewerk voer overigens ik in heel nederland uit.

Om uw geest alvast wat te prikkelen staan hieronder een aantal voorbeelden: